O PODJETJU

O podjetju

S pohištvom za vas že več kot 20 let !

Družinsko podjetje SENPO smo ustanovili leta 1995. Od takrat dalje je naša misija iskati in nuditi pohištvo, ki ni samo funkcionalno temveč tudi estetsko. V našem prodajnem salonu, v velikosti 1800m2, si lahko ogledate izjemno in bogato ponudbo pohištva. V udobnem ambijentu ob spremstvu strokovnjakov za pohištvo se sprehodite med razstavljenimi eksponati. Ne pozabite zaviti tudi v naš Spalni studio, kjer lahko preizkusite vsako ležišče! Pri nas boste zagotovo našli ustrezen za vaš dom ali poslovni prostor. Dobrodšli!

ZGODOVINAPODJETJA

1995

Ustanovljeno je podjetje Senpo. Prvotna lokacija podjetja je bila v Babincih na 150m2 razstavne površine.

2000

Iz skromnih 150 kvadratnih metrov smo se preselili v nov salon velikosti 1800 m2 in smo tako postali lokalno največji ponudnik pohištva z več kot 100 razstavljenih eksponatov.

Naša zgodovina

Obiščite nas v največjem salonupohištva v Pomurju

Prepričajte se o kakovosti našega pohištva in nas obiščite v prodajnem salonu Senpo, kjer si lahko na več kot 1800 m2 ogledate izjemno in bogato ponudbo spalnic, kuhinj, jedilnic, otroških sob, omar ...Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli ustrezen kos pohištva.

Kje se nahajamolokacija salona

Obiščite največji salon pohištva v Pomurju! Na 1800m2 smo za vas pripravili pestro izbiro kopalnic, kuhinj, dnevnih sob, spalnic, vzmetnic, omar...

Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer